Bevestiging Permanent of Semi-Permanent?

Een Haarwerk / maatwerk kunt u op 2 manieren laten bevestigen. U kunt kiezen uit een Permanente bevestiging of Semi- permanente bevestiging.
Bij beide methoden zit uw haarwerk uiteraard vast. Het enige verschil is dat u bij Semi-Permanent u  uw haarwerk zelf op en af kunt zetten. En bij een Permanente bevestiging is dit niet het geval.

Welke methode`s zijn er voor een permanente bevestiging:

Permanente bevestiging met tape

Wanneer u nog maar weinig eigen haar hebt, kunt u kiezen voor speciaal voor de hoofdhuid ontwikkeld dubbelzijdig tape.
Uw haarstuk is voorzien van een dubbele of PU rand, waarop de tape bevestigd word. U kunt het tape thuis zelf vervangen.

Permanente bevestiging met medicinale lijm

Bij deze permanente bevestiging wordt eerst een klein deel van het eigen haar weggeschoren, op deze plek wordt dan door middel van een speciale lijm het haarwerk bevestigd. Na 4 à 6 weken is het eigen haar zo ver terug gegroeid, dat het haarwerk omhoog komt. Bij dit systeem bent u dus verplicht iedere 4 à 6 weken bij mij langs te komen om uw haarwerk opnieuw te bevestigen. Echter, in de tussentijd kan het haar niet los komen en ziet uw haar er volkomen natuurlijk uit.

De micropoint-bevestiging

De micropoint-bevestiging geeft 24/7 zekerheid. Met behulp van een elastische draad word de haaraanvulling in je eigen haar verwerkt. Sporten, douchen, zwemmen, ermee slapen? Dat kan allemaal. Voorwaarde voor deze bevestigingsmethode is dat je nog voldoende eigen haar hebt rond de plek waar de haaraanvulling  wordt aangebracht. Deze methode is favoriet bij actieve vrouwen, omdat je er zonder angst allerlei sporten mee kunt doen. Anderen kiezen welbewust - tijdelijk - voor een micropoint bevestiging, bijvoorbeeld omdat ze op reis gaan en een kamer delen (en hun haaraanvulling daarom op willen houden) of vanwege een skivakantie.

Uitermate geschikt voor klanten die dagelijks trainen, douchen of zwemmen met de kruin aanvulling. Boksen, voetballen, motorrijden, skiën of diepzeeduiken? Echt, met de micropointbevestiging kan het! Je kunt je haar gewoon onder de douche wassen, als je maar niet te hard over je hoofd wrijft (ik leer je hoe je het wast en kamt). Elke 4 tot 6 weken kom je terug naar de salon om je hoofdhuid en het haarstuk te laten reinigingen en opnieuw aan te laten brengen.

De micropoint-methode is veilig voor je eigen haar en is pijnloos (in tegenstelling tot verouderde technieken met ringetjes of buisjes). Groeit er nog haar onder de extension, dan hoeft dit niet altijd verwijderd te worden. Als je wilt, kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld in de winter te switchen naar clips: dat scheelt je weer een paar onderhoudsbezoekjes aan de salon.

De Perimeterbonding

Bij deze permanente bevestiging wordt als dit nodig is, eerst een klein deel van het eigen haar weggeschoren, op deze plek wordt dan door middel van tape en een speciale lijm het haarwerk bevestigd. Dit systeem plak je alleen rondom en je dus niet volledig lijmt. Na 4 à 6 weken is het eigen haar zo ver terug gegroeid, dat het haarwerk omhoog komt. Bij dit systeem bent u dus verplicht iedere 4 à 6 weken bij mij langs te komen om uw haarwerk opnieuw te bevestigen. Echter, in de tussentijd kan het haar niet los komen en ziet uw haar er volkomen natuurlijk uit.

wonderfill

Permanente bevestiging  d.m.v het Wonderfill systeem 

Bij deze permanente bevestiging wordt u eigen haar niet weggeschoren, er worden met een haaknaald dunne plukjes haar door het maatwerk heen gehaald en aan uw eigen haar bevestigd. Na 4 à 6 weken is het eigen haar zo ver gegroeid, dat het haarwerk omhoog komt. Bij dit systeem bent u dus verplicht iedere 4 à 6 weken bij mij langs te komen om uw haarwerk opnieuw te bevestigen. Echter, in de tussentijd kan het haar niet los komen en ziet uw haar er volkomen natuurlijk uit.

Semi- permanente bevestiging met clips 

Bij deze methode worden clips in het haarwerk genaaid waarmee u het haarwerk aan uw eigen haar bevestigt. Het haarwerk zit vast aan het eigen haar, wat een natuurlijk gevoel geeft. Uiteraard is het wel noodzakelijk dat er nog voldoende eigen haar aanwezig is.

Semi-permanente bevestiging d.m.v. tape en clips

Wanneer u nog maar weinig eigen haar aan de voorkant heeft , kunt u kiezen voor speciaal voor de hoofdhuid ontwikkeld dubbelzijdig tape gecombineerd met clipsen op delen waar meer haar zit . U kunt het tape thuis zelf vervangen.

Bij uw eerste vrijblijvende adviesgesprek, word u graag meer over de verschillende methodes verteld en word er  samen met u, gekeken wat voor u de meest geschikte oplossing is.

Uw haarspecialist

(voorheen: Hairstudio de Oase)
Prof.Mr.J.P Oudlaan 13
MCN ( Medisch Centrum Novawhere)
1444HT Purmerend
+31 (0)299-640553
+31 (0)612233162

Social media