Chemotherapie 

Bij bepaalde ziekten bestaat de mogelijkheid dat u behandeld wordt met chemotherapie. Hierdoor kunt u uw haar gedeeltelijk of geheel verliezen. Uw haar zal na het beëindigen van de behandeling hoogstwaarschijnlijk weer terug groeien.
Toch is het begrijpelijk dat de periodes van haaruitval wilt overbruggen met behulp van een haarwerk.   

"Uw Haarspecialist heeft de missie een haarwerk te vinden wat zo dicht mogelijk bij uw eigen haar stijl ligt, waardoor u dicht bij uzelf kunt blijven tijdens deze hectische periode. Om een goed beeld te krijgen van uw haardracht ontmoeten we uw graag voordat de chemobehandeling start. Bij Uw Haarspecialist is een intake gesprek altijd mogelijk binnen 5 werkdagen.  

Helaas heb ik, "Lisa de Rond" van dichtbij mee moeten maken wat chemotherapie voor impact heeft. Verder heb ik ook deelgenomen aan de cursus ‘Begeleiden van cliënten met kanker', dit is een cursus voor Haarwerkers, welke georganiseerd is door de ANKO en de stichting 'Goed verzorgd, Beter gevoel'. 

Kosteloos reserveren

Als het onzeker is of u door de chemotherapie of het gebruik van de ijskap uw haar verliest, dan kunt u bij "Uw Haarspecialist" het vooraf uitgekozen haarwerk 3 weken kosteloos te reserveren. Vanaf het moment dat u daadwerkelijk uw haar verliest, zal het haarwerk binnen 48 uur afgeleverd worden. Mocht u toch geen haarwerk nodig hebben, omdat het haarverlies meevalt dan kunt u dat laten weten en worden er geen kosten in rekening gebracht.

Uw Haarspecialist raad u aan om familieleden en/of vrienden mee te nemen, ze zijn uiteraard ook van harte welkom bij uw bezoek.
Zij kunnen u helpen met het maken van een weloverwogen keuze. Wanneer u wegens persoonlijke omstandigheden niet in de mogelijkheid bent om de salon te bezoeken, dan breng ik u graag een bezoek thuis (of in het ziekenhuis). Ook de bezoeken op locatie zijn kosteloos en vrijblijvend.

Vergoeding Zorgverzekering

De basis vergoeding wanneer u een haarwerk aanschaft ivm chemotherapie is € 454,50 en gaat wel ten koste van uw eigen risico.
Uw Haarspecialist zal tijdens de eerste afspraak u informeren over de hoogte van de vergoeding bij uw zorgverzekeraar.
Ook de aanvraag zal voor uw verzorgd worden.


Uw haarspecialist

(voorheen: Hairstudio de Oase)
Prof.Mr.J.P Oudlaan 13
MCN ( Medisch Centrum Novawhere)
1444HT Purmerend
+31 (0)299-640553
+31 (0)612233162

Social media