Skip to main content

om uw privacy te waarborgen werk ik enkel op afspraak - bel 0299-640553

Maat Haarwerk

 Een Maat Haarwerk is de perfecte oplossing, als en een confectiehaarwerk niet aan al uw wensen voldoet.
Een Maat Haarwerk is, zoals het woord het al zegt, een Haarwerk dat op maat ontworpen en gemaakt word geheel naar aanleiding van uw wensen.
Dit kan in de vorm van een volledig haarwerk of een deelhaarwerk, wanneer er sprake is van gedeeltelijke kaalheid.

IMG 1567

 

 IMG 5827

Hoe word een Maatwerk gemaakt

Als uitgangspunt wordt er van uw hoofd een mal gemaakt, welke perfect aansluit op de plek waar het maatwerk moet komen voor het optimale draagcomfort. De mal wordt gemaakt van gips, tape of met behulp van een molding machine (zie afbeelding). De maatwerken zijn handgeknoopt. "Uw Haarspecialist" heeft contracten met vakkundige haarwerkateliers, voor de hoogste kwaliteit maat haarwerken. 

Wanneer u kiest voor een maatwerk, dan kunt u het haarwerk helemaal tot in detail samenstellen denk aan: lengte, kleur, haarsoort, model, krulsterkte, dikte van het haar (density) en de bevestigingsmethode

De levertijd van een maatwerk is langer dan deze van een confectiemaatwerk, mede omdat dit handwerk is.
Helaas heeft de covid-19 pandemie de levertijden enorm beinvloed, houd rekening met een gemiddelde levertijd van 4 tot 6+ maanden wat nog steeds niet te garanderen is.        

Video maatwerk

Bekijk aan de hand van een kort video programma de mogelijkheden om voor eens en altijd uw haarproblemen achter u te laten. Vier klanten laten u in vier minuten zien welke kwaliteit er geboden wordt en welk traject u doorloopt om uiteindelijk met een uniek maatwerk de deur uit te gaan.