Skip to main content

om uw privacy te waarborgen werk ik enkel op afspraak - bel 0299-640553

T-Parting

De T- Parting, is een haaraanvulling welke een juiste oplossing kan bieden voor dun haar op de kruin en scheiding. Ze worden meestal dag en nacht gedragen. Daarom zijn ze gemaakt van 100% Premium Human Hair en met veilige, geavanceerde bevestigingsmethodes, die het eigen haar zo veel mogelijk intact laten.

Een T-Parting kan op meerdere manieren bevestigd worden. Clips, tape van micro tape. Dat heeft als voordeel dat je van systeem kunt wisselen. Sommigen willen de T- Parting op en af zetten, anderen willen het gemak van permanente bevestiging. Voor elk type bevestiging geldt: de haaraanvulling wordt veilig en onzichtbaar, met zo min mogelijk schade aan het eigen haar. De meest gebruikte bevestiging is de micro tape bevestiging.

T-parting -voor

Micro tape bevestiging

Deze methode is favoriet bij actieve vrouwen, omdat je er zonder angst allerlei sporten mee kunt doen. Anderen kiezen voor welbewuste tijdelijk voor een microtape bevestiging, bijvoorbeeld omdat ze op reis gaan en een kamer delen (en hun haaraanvulling dus op willen houden) Onder mijn klanten zitten topsporters die dagelijks trainen, douchen van zwemmen met de T-Parting.

Je kunt je gewoon onder de douche wassen Elke 4 tot 6 weken komt u terug naar de salon om de hoofdhuid en het haarstuk te laten reinigen en opnieuw aan te laten brengen. De microtape-methode is veilig voor het eigen haar en pijnloos.

Kleuren en maten

De T-Parting is verkrijgbaar in drie maten N, Normaal met een haarlengte 20cm, de XL met ook een haarlengte van 20cm en de XL lang heeft een lengte van 40cm. Ze zijn verkrijgbaar in 22 kleuren. Zit u kleur er niet bij? Uw haarspecialist kan de T-Parting aanpassen in de juiste kleurstelling voor u.

Maatwerk T-Parting

Is de T-Parting de juiste oplossing voor uw probleem maar komen we met de standaard T-Partings niet uit, dan kan Uw haarspecialist dit systeem altijd als maatwerk laten maken. Hier moet uw wel rekening houden met een levertijd van 14-16 weken.

De T-Parting N, XL en XL Long in 22 kleuren zijn in 1 week leverbaar!